Down

Verzekering voor hond en kat

Als je hond of kat ziek is of een pootje breekt, dan wil je goed verzekerd zijn. Zonder gedoe met declaraties of dure premies. Daarom werken wij samen met PetSecur en kunnen we onze klanten 5% korting aanbieden op de huisdierenverzekering van PetSecur – neem contact met ons op voor de kortingscode

Borg staan voor elkaar, lage premie, hoge uitkering
PetSecur heeft geen klanten, maar leden. Ieder baasje kan lid worden. Samen staan ze borg voor elkaar. Dat zie je terug in de lage premie en de hoogste uitkering van Nederland: tot wel € 6.000 per jaar. Dit is het allerhoogste bedrag van Nederland. Voor iedere hond of kat is er een passende polis. Je verzekering bereken je snel en eenvoudig af op www.petsecur.nl/bereken-premie/ – let op, voordat je de verzekering afsluit kan je bij ons een kortingscode voor uw huisdier verzekering opvragen.

Preventieve zorg meeverzekerd en je kiest zelf voor je eigen risico
Preventieve zorg als vaccinaties, ontwormen en ontvlooien is meeverzekerd. Daarnaast kies jezelf hoeveel eigen risico je jaarlijks wilt. Met een hoger eigen risico krijg je een nog lagere premie!

Voorkomen is beter dan genezen
PetSecur hoeft geen winst te maken en kijkt altijd naar het dier en baasje achter de polis. Die laatste kan veel zelf. Dierenarts en ambassadeur van PetSecur Piet Hellemans heeft daarom een gratis checklist samengesteld. Hiermee controleer je snel of je huisdier gezond is.

Meer informatie over PetSecur
Als je vragen hebt over PetSecur, kijk dan online. Maar als je liever even iemand wil spreken, bel dan gerust naar 035-20 319 43. Let op: als je wilt aanmelden vraag dan eerst bij ons de kortingscode voor uw huisdieren verzekering op.

 

Download vergiftigings-wijzer

Gecertificeerd Dierentolk