Down

Gevorderdencursus

De basis voor de omgang met uw hond is reeds gelegd in de puppy- en beginnerscursus. In de gevorderdencursus worden de puntjes op de i gezet bij alle oefeningen die u reeds in de puppy- en beginnerscursus heeft geleerd en leert u nieuwe oefeningen om uw hond te trainen op afstand op uw commando op zijn plaats te zitten, liggen, staan of blijven.

Ook werken we aan het zonder lijn los meelopen, waarbij u en uw hond optimale vrijheid hebben. U leert uw hond en zijn gedrag steeds beter kennen en begrijpen en wij leren u hier op de juiste manier op in te spelen.

Zoals in alle cursussen, bent u als begeleider de belangrijkste persoon voor de hond. Daarom is het niet de bedoeling dat de honden met elkaar spelen.ivm de maatregelen kunnen de live lessen in de groep helaas niet doorgaan.

Wat wel doorgaat is de ontwikkeling van je hond. Hiervoor hebben wij een mooi online lesprogramma gemaakt, zodat we je kunnen blijven helpen met lessen/opvoeding van je hond.

Iedere week komt er een nieuwe les online. Wil je toch live les, kom dan naar de Drive-Thru deze is iedere vrijdag en zaterdagochtend geopend voor alle online cursisten.(30 minuten les)

Fijne dag vandaag!

Download vergiftigings-wijzer

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.

Click to show error
Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1123168491105924.
Type: OAuthException
Subcode: 458

Gecertificeerd Dierentolk