Down

Pension en Dagopvang

Wij bieden een vertrouwd, liefdevol en professioneel opvangadres voor uw hond en/of kat. U kunt uw huisdier tijdens uw vakantie of weekendje weg met een gerust hart bij ons achterlaten, wij bieden hem de zorg, de aandacht en de professionaliteit die hij verdient. Zoekt u opvang voor uw hond wanneer u aan het werk bent? Met onze dagopvang staan wij graag voor u klaar. Het pension is aan huis, dus er is altijd iemand in de buurt. Daarnaast is er er zowel binnen als buiten cameratoezicht. Dierenpension Pijnacker is kleinschalig van opzet, zodat er naast een veilige plek, voldoende aandacht en tijd aangeboden kan worden.

Uw hond zal zich niet vervelen! De honden worden 4 keer per dag een uur uitgelaten op ons privéterrein en in de diverse, omheinde hondentuinen kan er naar hartenlust gespeeld worden met geschikte kameraadjes, vanzelfsprekend altijd onder toezicht.

Voor uw kat hebben wij aparte kamers waar zowel ruimte is om samen te spelen alsook om een rustig plekje op te zoeken. Zo bieden wij voor elk wat wils!

Kennismaken

LET OP: Voor de zomervakantie 2024 is onze HONDEN-afdeling volledig volgeboekt. Wij kunnen daarvoor geen nieuwe klanten meer aannemen en kennismaken heeft dan ook geen zin.

Voor reserveringen voor uw hond buiten de zomervakantie 2024 en voor katten in het algemeen, bent u van harte welkom om samen met uw huisdier kennis te komen maken. Om de rust binnen het pension te bewaren is bezichtiging alleen mogelijk op zaterdag tussen 11 en 12 uur EN alleen op afspraak. Tijdens de vakantieperiode is bezichtiging NIET mogelijk.

Klik hier voor onze voorwaarden en huisregels.

Brengen en ophalen PENSION

Ons pension is geopend voor brengen en ophalen op:
– Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 10.00 uur (brengen en ophalen) en van 16.00 uur tot 17.00 uur (alleen ophalen)
– Zaterdag tussen 10.00 uur en 11.00 uur (brengen en ophalen)

Om de rust in het pension te kunnen garanderen is het brengen van uw huisdier altijd in de ochtend.

Brengen en ophalen DAGOPVANG

Maandag t/m vrijdag van 07.15 uur tot 9.30 uur (brengen) en 15.30 uur tot 18.00 uur (ophalen)

Op zon- en feestdagen, 5 mei (Bevrijdingsdag) en 31 december (Oudejaarsdag) zijn wij aanwezig om onze gasten een fijne vakantie te bezorgen, maar helaas gesloten voor halen en brengen.

Belangrijke informatie

Loopsheid

Loopse honden kunnen wij helaas NIET aannemen. Indien de mogelijkheid bestaat dat uw hond loops kan worden tijdens haar verblijf, dient u vooraf maatregelen te treffen om loopsheid te voorkomen.

Z

Bevestiging

Uw boeking is pas definitief na onze schriftelijke bevestiging

Vaccinatieduur

De vaccinatie mag niet verlopen gedurende de verblijfsduur en moet daarna nog minimaal 3 weken geldig zijn

N

Vaccineren

Minimaal 10 dagen voor aanvang van het verblijf vaccineren
s

Teken & vlooien

Uw dier dient schoon en vrij van teken en vlooien te zijn
M

Annulering

Annuleringen worden deels of volledig in rekening gebracht

Vaccinatieboekje

Neem het vaccinatieboekje mee

Wormen

Uw dier dient schoon en vrij van wormen en parasieten te zijn

Noodnummer

We ontvangen graag een telefoonnummer in geval van nood