Down

Prijzen

 

Soort Cursus Totaal Prijs Lestijd + Materiaal
 
Pup Socialisatie € 15,– per les 1 les = 45 min
Puppycursus € 155,– voor 11 lessen* 1 les = 45 min**
Beginnerscursus € 155,– voor 11 lessen* 1 les = 45 min**
Gevorderdencursus € 155,– voor 11 lessen* 1 les = 45 min**
Extra Gevorderdencursus € 155,– voor 11 lessen* 1 les = 45 min**
Angst voor honden € 85,– per uur Lestijd in overleg
Kind-Hond cursus € 85,– per uur Lestijd in overleg
Fun-Class € 150,– voor 10 lessen 1 les = 1 uur
 
Dierentolk € 85,– per behandeling  
Healing Touch € 85,– per behandeling  

* Inclusief gratis toegang tot de 9 basisoefeningen online
**Naast de les is er 1 uur per week een online vragenuurtje. Na afloop van deze cursus ontvangt u een deelnamecertificaativm de verscherpte maatregelen kunnen de live lessen in de groep helaas niet doorgaan.

Wat wel doorgaat is de ontwikkeling van je hond. Hiervoor hebben wij een mooi online lesprogramma gemaakt, zodat we je kunnen blijven helpen met lessen/opvoeding van je pup.

Iedere week komt er een nieuwe les online. Wil je toch live les, kom dan naar de Drive-Thru deze is iedere vrijdagmiddag en zaterdagochtend geopend voor alle online cursisten.(15 minuten privéles gratis)

Fijne dag vandaag!

Download vergiftigings-wijzer


Vandaag heeft Amor zijn 1e les in detectiewerk gehad bij Judith Strijbos. En wat deed hij het goed! Met zijn 13 weken oud al zo geconcentreerd werken. Wat ben ik trots op mijn topper!😁

See MoreSee Less

View on Facebook


Wij wensen iedereen vanuit ons hotel een gelukkig nieuwjaar🥳 met ons gaat het heel goed en wij genieten van de heerlijke muziek 🤗

See MoreSee Less

View on Facebook


CHOCOLADE! Een gezellige tijd, december, ook al is alles anders, wat niet veranderd is, de grote hoeveelheid chocoladeletters. Kan jij er ook zo van genieten? Maar weet je dat deze lekkernij voor je hond levensgevaarlijk kan zijn? Ik leg het uit in onderstaande infographic. Mocht je meer informatie willen, download dan nu de gratis gifwijzer op onze website: www.pleziervooruwhuisdier.nl voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

See MoreSee Less

View on Facebook

Gecertificeerd Dierentolk