Down

Trimsalon

Het leven is al druk genoeg, hoe fijn is het daarom dat wij uw hond tijdens uw werk of vakantie kunnen wassen en/of trimmen.

Juist omdat hij/zij al in de dagopvang of in het pension zit, hoeft u niet heen en weer te rijden, maar haalt u hem/haar aan het einde van de dag schoon en fris weer op. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een afspraak te maken zonder dat uw hond in het pension/dagopvang zit.

In onze nieuwe trimsalon werken wij zoals u van ons gewend bent, met alleen de beste producten voor uw hond. Om eventuele stress zoveel mogelijk te voorkomen werken wij ook in de trimsalon met therapeutische etherische oliën.

Prijzen en afspraak maken

Het wassen en/of trimmen van uw hond kost € 35,- per uur. Klik hier om een afspraak te maken.

 

 

Alle lessen gaan door.

Fijne dag vandaag!

Afgelopen dinsdagavond mocht ik de tot nu toe meest bijzondere dieren behandelen in mijn healing touch loopbaan.

Welke dieren dit waren? Een leeuw en een tijger – meerdere zelfs. Een geweldige ervaring die niemand mij meer afneemt. Het moment dat de leeuw en ook de tijger op hun rug gingen liggen en helemaal relaxt waren -ook de dieren naast hun- dat is onbetaalbaar, echt geweldig!

Healing Touch for Animals is een methode om dieren weer in balans te zetten. En het zelf genezend vermogen van het dier weer te optimaliseren.
meer weten? Kijk op mijn website of stuur een berichtje voor meer informatie. See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Dierenpension & Hondenschool Pijnacker

🤩even weer eens een kijkje in het pension 🏖 Het zonnetje gaat weer Schijnen 😎 en wij genieten hier heerlijk van elkaar en van het weer 🏝 #vriendjes #opvang See MoreSee Less

View on Facebook

🏖Het is hier een gezellige beestenboel 🐶🐱🐴 #nieuwpersoneel #honden #katten #clea #pleziervooruwhuisdier #gezellighier See MoreSee Less

View on Facebook

Liefde is; je dier laten gaan als het zover is!❤️💫 Quintar mij grote lieve vriend, ik ga je missen😢💖 21-9-2008 1-2-2019. See MoreSee Less

View on Facebook

Gecertificeerd Dierentolk