Lieve Amor,

De nacht is weer rustig verlopen. Ik geef Amor nog steeds elke avond mijn hemdje [die ik overdag aangehad heb] als hij gaat slapen, ondanks dat hij naast mij ligt. Dit doe ik om hem extra steun te geven. Om 01.00 uur wilde Amor naar buiten om te plassen dus snel wat aantrekken en de kou in. Even plassen en weer terug naar de slaapkamer waar mijn lekkere warme bed al op mij staat te wachten. Amor slaap gelukkig ook weer heerlijk verder en ook die heb ik niet meer gehoord.

Amor is al aardig thuis. Hij weet al waar hij heen moet om te plassen en poepen. Ongelukjes in huis heb ik eigenlijk niet. Hij doet alles netjes buiten. Behalve als ik denk, ach hij ligt zo lekker te slapen voor de deur ik laat hem wel liggen [normaal pak ik hem altijd op om hem in zijn ren te leggen om verder te slapen, zodat ik hem goed in de gaten kan houden wanneer hij wakker word.]

Nu dacht ik hem wel even te laten liggen en snel een hond mee te geven naar huis. Nou dat was niet zo een goed plan, dan kom je gelijk een hele grote plas tegen in de keuken, maar dat is dan mijn eigen schuld.

‘S middags weer even wezen wandelen langs de weg. En gelukkig reageerde hij niet op al het verkeer dat vlak langs hem komt. Stoere vent.

Daarna weer even in de salon op de tafel om je droog te bazen. Deze keer vond je het toch wat spannender dan de vorige keer.

In de avond merk ik goed dat de stress emmer van Amor vol zit. De meeste mensen noemen dit zijn gekke 5 minuten. Nou ik kan je vertellen dat duurt wel iets langer dan 5 minuten. Hij bijt dan is alles. Je benen voeten, handen echt in alles wat voor zijn mondkomt. Hij begint te kluiven aan de salon tafel, de bank en zijn kussen. En ik geef dan steeds een kluif in zijn bekje om het bijten te stoppen zodat hij daar op kan bijten i.p.v. in ons en onze spullen. Een nieuw kluifje aanbieden help dan meestal ook wel. Dan is hij weer even afgeleid.

 

Als dit na een uurtje weer voorbij is, dan ploft hij neer ergens bij mijn voeten voor de bank. Als zijn plekje dan te warm wordt schuift hij een halve meter op en slaapt weer verder. Zo maakt hij nog heel wat meters in zijn slaap, en hij slaapt dan de rest van de avond. Meestal maak ik hem wakker, een half uur voordat wij naar bed gaan. Om nog even te laten plassen en spelen zodat Amor de hele nacht weer lekker door kan slapen.