Lieve Amor,

De nacht is minder verlopen dan de andere nachten. Amor kwam om 01.00 uur én om 05.00 uur dit moet hij niet te vaak doen, dat breekt je echt op. Maar gelukkig is het vandaag zondag en kan ik dus wat langer blijven liggen.

Patrick heeft Amor weer mee naar beneden genomen. Uitgelaten en eten gegeven. De pension honden verzorgd. En daarna zijn ze samen al onze andere dieren gaan verzorgen. Clea [de pony] eten geven en haar stal uitmesten en Amor heeft rustig zitten kijken en wachten op afstand, de knappert. Daarna zijn ze de konijnen gaan voeren en mocht Amor in de pony wei snuffelen terwijl Patrick daarnaast bij de konijnen was.  Amor had hem denk liever geholpen met de konijnen, hij had ze wel willen opjagen. Hij heeft al een paar dagen neus aan neus gestaan met de konijnen en dat vond hij best spannend. Zodra de konijnen wegrennen wil hij er natuurlijk graag achteraan, maar dat is nou net wat ik dus niet wil.

Dit waren alweer genoeg prikkels voor Amor dus hij ging dit eerst weer even verweken met slapen.

Daarna kwamen er wat klein kinderen langs en dat vond Amor natuurlijk ook wel erg interessant. Die rennen en gillen, rijden op kleine scooters en daar kun je lekker achteraan rennen en in bijten. Buiten spelen vind Amor ook echt geweldig. Hij vermaakt zich met allerlei blaadjes lekker rennen. En daar wordt je dan weer moe van, dus…. Slapen!

 

Amor heeft van Rayenne en Mara een grote knuffelhond gehad die in zijn ren ligt. Ik noem hem altijd zijn broer. Het is dan zo leuk om te zien dat Amor steeds de knuffelhond opzoekt en daar bovenop gaat liggen of er tegenaan gaat liggen slapen, contact liggen noemen we dat. Ook nu gaat hij weer op z’n broer liggen om te …slapen. En bijna de hele avond ligt hij lekker te slapen. Hiervan heb ik gelijk gebruik van gemaakt. Amor lag lekker te slapen bij mijn voeten en toen heb ik hem een heerlijke massage gegeven. Heerlijk om te zien dat hij dan lekker door blijft slapen, en dat hij het dus geen probleem vind dat ik aan hem zit. Het was voor Amor een leuke, maar ook een hele vermoeiende dag.