Lieve Amor,

Vandaag ben je alweer 3 weken bij ons. Wat gaat de tijd toch snel. Je bent hier al helemaal thuis en hebt je draai goed gevonden. De nachten gaan ook goed. Soms slaap je helemaal door, en soms moet ik er 1 keer uit. Als je dan buiten geweest bent ga je direct weer slapen, en dat is wel fijn.

Afgelopen nacht hoorde ik je om 04.30 uur. Dus ik naar beneden, jou snel meegenomen naar buiten. Maar dit keer ging je niet gelijk plassen maar lekker buiten liggen. Nou dat is natuurlijk niet de bedoeling midden in de nacht. Ik heb je een paar keer weer op je pootjes gezet. En uiteindelijk ging je zitten poepen. Gelukkig maar, ben ik niet voor niets mijn bed uitgegaan.

Vandaag is het dinsdag en heb ik de kleinkinderen weer, dus ik moet goed opletten dat jij je scherpe tandjes niet in de kids zet. Je had Nola haar jas al te pakken en dat vond ze best wel eng. En hoe meer hun gaan gillen hoe leuker jij het vindt. Dus gezorgd dat jullie uit elkaar waren.

Jij was lekker buiten aan het spelen. Vanachter het hek met een andere pup die een maand of 7 is. Zo van achter het hek vond zij het wel leuk. Dus ik dacht, laat ik ze is bij elkaar zetten. Nou dat vond jij wel fantastisch maar de andere hond niet. Je gaat dan gelijk heel druk en opdringerig te werk en daar schrikken de andere honden dan van. Dus jullie weer uit elkaar gehaald, en de rust was weer teruggekeerd.

Tijdens het uitlaten ben jij lekker aan het snuffelen. Als je dan iets interessants ziet bv een leeg pakje drinken, dan kan ik je nog makkelijk afleiden zodat je dat laat liggen, en daar krijg jij dan natuurlijk weer een beloning voor.

Moeilijker vind jij het als wij mensen passeren. Dan wil je altijd naar de mensen toe. Jij vindt mensen dan ook er leuk. Maar ik probeer dan jouw aandacht bij mij te houden zodat jij leert de mensen te passeren. Aangezien jij mijn gedroogde voertjes erg lekker vindt, lukt dat altijd wel aardig. Maar ja, je bent pas 11 weken oud, dus dat komt wel goed. Beter zo dan dat je bang bent voor mensen.

Het is alweer tegen 21.30 uur en dat is jouw slaaptijd. Ik ben nog even met je buiten geweest, je zat al voor de deur te piepen. Maar daar ging je liggen en niet plassen. Toen ik weer naar binnen toe liep begreep ik waarom, je had al voor de deur geplast…helaas. Dus opruimen, schoonmaken en door. Ik heb je weer mee naar binnen genomen en in je ren gedaan waar je direct weer neerplofte. Welterusten……