Lieve Amor,

Je eerste nacht is rustig verlopen. Amor ligt in de bench naast mijn bed. Als hij onrustig is praat ik tegen hem, om hem weer gerust te stellen. Ik heb het hemdje wat ik overdag aan heb gehad bij hem in de bench gelegd. Samen met de nest geur, om hem extra steun te geven. Om 02.30 uur begon hij een beetje te piepen dus optillen en naar buiten om een plas te doen. En idd hij moest nodig. Na het plassen gelijk weer naar binnen en de bench weer in om verder te slapen, het was tenslotte nog nacht. En dat deed hij gelukkig direct. Ik heb Amor ook niet meer gehoord. Om 06.00 uur gaat mijn wekker af en stap ik onder de douche, maar nu gaat het allemaal een beetje anders. Mijn man [Patrick] neemt Amor mee naar beneden en laat hem alvast uit en geeft hem zijn eten. Maar dat betekent niet dat ik rustig aan kan doen. Amor is nog niet gewend om alleen te zijn, dat moet hij nog leren. Hij moet niet leren dat ik wegga, hij moet juist leren dat ik altijd terug kom!

Vandaag heeft Amor samen met Jalou kennis gemaakt met de honden in het pension en de dagopvang. Dat vond hij best spannend, maar met de steun van Jalou durfde hij toch dichterbij te komen. Veilig vanachter een hek met plexiglas zodat hem niets kon gebeuren. Hij heeft hier een goede ervaring opgedaan, even later was hij zelf bij het hek gaan liggen kijken naar de honden. Wij zijn ook nog even kennis wezen maken met onze pony Clea en de konijnen.

 

 

Ongelukjes in huis hebben we vandaag niet gehad! Zodra we naar buiten gaan gaat hij direct plassen. En dan is het vooral goed opletten.

In de avond ligt hij lekker te pitten, zoveel dat ik denk oh jee je moet nu niet te lang slapen anders ben je vannacht wakker. Dus dan ga je zorgen dat ook de aankomende nacht goed gaat verlopen. Dat betekent dat ik Amor wakker maak en met hem ga plassen. Om daarna te gaan spelen zodat hij in de nacht weer lekker moe is.

Quality time samen is ook erg belangrijk en in de avond heb ik het zelf nu ook rustig omdat er momenteel bijna niemand met vakantie gaat en dus het pension zo goed als leeg is. Zo heb ik dus even lekker extra tijd samen om onze band te versterken…