Lieve Amor,

De nacht is weer goed verlopen, en we zijn weer een stapje vooruit. Je hebt beneden in je ren geslapen met de bench open. Nog wel steeds met een shirt van mij die ik overdag aan heb gehad, zodat jij daar steun aan hebt. Je bent om 21.30 voor het laatst wezen plassen. Ik had het later nog wel geprobeerd om je te laten plassen, maar je deed dat niet. Je ging dan buiten verder slapen. Dus heb ik je weer inde ren gedaan om te slapen.

Om 08.00 uur ging Patrick naar beneden om Amor uit te laten en we hadden je nog niet gehoord! Zo knap van je. En ook helemaal droog gebleven. Jeetje wat een stap vooruit zeg. Ik ben zo trots op jou.

Nu het zo goed gaat met beneden slapen hebben we de bench uit de slaapkamer opgeruimd. Lekker weer de ruimte terug. Wat is het fijn dat ik je niet meer van de trap af hoef te tillen. Vooral midden in de nacht als ik slaapdronken ben dan is het best een uitdaging met 15 kilo hond in je armen. Maar gelukkig duurde de tijd van het van de trap af tillen niet zo lang. En als ik de verhalen van je broers hoor dan ben ik zeker trots op je. Sommige van je broers komen nog 2 x per nacht, pfff.

Vandaag is het zondag. En op zondag neemt Patrick je altijd mee met alle dieren verzorgen. Je weet al dat als Patrick Clea gaat eten geven en uitmesten dat jij dan vast moet staan zodat Clea je niet te pakken kan krijgen. En daarna mag je meelopen naar de buren om de kruiwagen te legen, dat doe je ook al zo goed.

Bij de kippen vind je de kas waar ze in zitten maar eng, dan wil je zo ver mogelijk daarvan af zitten. En bij de konijnen mag je lekker loslopen op het landje ernaast. Je vindt de konijnen nog steeds erg interessant. En zit veel te snuffelen met ze door het gaas heen. Nadat jullie alle dieren verzorgd hadden kon je weer lekker gaan slapen, het is best vermoeiend voor je.

In de middag zijn we even bij mij ouders op bezoek geweest. Ik vind het zo leuk om te zien hoe goed jijzelf al de loopplank rustig oploopt zo de bench in. En in de bench neeploft alsof je het al jaren zo doet. Het eerste stuk onderweg hoorde wij jou niet. Maar we reden nu een stuk langer dan dat jij tot nu toe bij mij gewend was. Dus het is niet zo raar dat wij jou op een gegeven moment wel hoorde piepen. Als ik hoor dat je onrustig wordt ga ik tegen je praten, wat nu makkelijk gaat omdat we het raam naar de achterkant eruit hebben gehaald. Zo heb ik meer contact met je.

Bij mijn ouders aangekomen. De loopplank weer uitgelegd, bench open, aanlijnen en jij loopt weer rustig de plank af naar beneden, knappert. Even bij het gras jou laten plassen, en dan bij mijn ouders naar binnen. Dat vond je best spannend. Een vreemd huis, nieuwe geuren en een hele gladde vloer.

Ik ben met je meegegaan naar buiten om de tuin te onderzoeken. De beeldjes die daar stonden vond je wel spannend. Daarna binnen heb ik je aan de lijn gehouden. Zodat je niet door het hele huis kon gaan lopen, en dus ergens zou kunnen gaan plassen. Maar aan de lijn was ook maar raar en kon je nog niet echt je rust vinden.je was best wel pieperig en alweer overprikkeld en dan ga jij bijten. Dan is het wel handig als ik een kluifje bij me heb, maar helaas. Die was ik dus vergeten. Dus volgende keer meenemen naast voertjes, poepzakjes, zakdoekjes en spuitbus met urine afbreek spray, en een speeltje, neem ik ook kluifjes mee….