Lieve Amor,

De nacht is weer rustig verlopen. Ik heb je weer 15 minuten voordat wij naar bed gaan in de bench gedaan met mijn shirt van die dag erbij. Ook nu heb je weer heel de nacht doorgeslapen zonder dat ik je hoorde, kanjer!

Om 06.10 uur hoorde ik je, dat is normaal ook wel de tijd dat jij met Patrick mee naar buiten gaat en jij je eten krijgt. Maar vandaag is het zaterdag en kan ik dus wat langer blijven liggen. Dus nadat je geplast hebt heb en jij je eten gekregen hebt, ben ik nog even mijn bed in gedoken. Ook dit ging prima. Jij bent ook weer lekker verder gaan slapen.

Vandaag heb je Cindy geholpen in het pension. Jij hebt alle kamers geïnspecteerd of ze schoon waren en gekeken of er geen vuile kleedjes in lagen. Als er volgens jou wel vuile kleedjes lagen, dan trok je die uit de manden mee naar de gang en ging je de volgende kamer in voor inspectie. Zo was jij lekker bezig [en Cindy dus ook].

In de middag kwam mijn schoondochter een kopje koffiedrinken samen met mijn kleindochters Nola [3 jaar] en Kiki [9 maanden oud]. Kiki vond jou wel interessant en kroop steeds naar jouw ren toe waar jij rustig in lag te slapen. Dus jij weer wakker, met Nola mee naar buiten, die dan gaat rennen en dat vind jij natuurlijk weer erg interessant. Jij vindt het leuk om dan ik haar kleren te gaan hangen wat [Nola natuurlijk weer eng vindt.]

Dus jullie weer naar binnen, jij de ren in om lekker even te kluiven en te zorgen dat er rust in huis is. Maar Kiki kroop steeds naar de ren en wilde met haar vingertjes door het hek om te gaan staan. En dat vond jij natuurlijk weer geweldig, wand in die vingertjes kun jij lekker bijten. Dit is natuurlijk niet wat ik wil aanleren. Dus Kiki in de kinderstoel en jij lekker rustig kluiven. Op zo een moment is het dus belangrijk dat ik de boel ga managen.

Wij zijn ook nog even met de auto een pakket bij Arlo wezen brengen. Het autorijden ging weer heel goed. Je was gewoon stil. Bij Arlo mocht je via de loopplank de auto weer uit. En dat doe je super goed. Ook de auto in via de loopplank is voor jou geen enkel probleem. Je hebt weer even met Indy gespeelt. Daarna weer de auto in op weg naar huis. Zodat jij weer kon gaan slapen.

Die scherp tandjes van jou zet je nu werkelijk overal in. Ik had vandaag een gebreid vest aan. Nou die vond jij wel lekker. Daar hing je constant in met je tandjes. Ik heb hem daarom maar uitgedaan. Ik kom je blijven afleiden met speeltjes en kluifjes in je bek te stoppen, maar het vest was toch echt je favoriet. Ook de tafel en je kussen zijn steeds terug kerende favorieten waar jij je tanden graag inzet….