Lieve Amor,

Gisteravond heb ik Amor voor het eerst beneden in de ren gelaten. Terwijl ik zelf naar boven naar mijn bed gegaan ben.  Maar dat was toch niet zo een goed idee. Ik hoorde hem na een half uurtje al piepen, en bedacht me dat als ik hem daar zou laten ik een hele onrustige nacht zou krijgen. Dus Patrick heeft hem nog even uitgelaten en toch weer mee naar boven genomen.

In de bench ging hij direct weer verder slapen. Rond 05.30 uur werd Amor wakker en ik dus ook. Ik heb Amor de trap af naar beneden getild maar man, wat wordt hij al zwaar. Naar boven tillen gaat nog, maar als je net wakker wordt en je moet dan een grote pup van de trap aftillen zonder te vallen dat is best een uitdaging. Maar gelukkig ging het weer goed.

Na het plassen heb ik Amor beneden in de ren gelaten en ben zelf weer naar boven gegaan om nog even verder te slapen. En dat ging goed. Amor ging direct verder slapen. Tot 07.30 uur, toen had hij genoeg geslapen en ben ik er ook gelijk uitgegaan. Zo zie je maar dat Amor naast mij heel goed slaapt maar zonde mij een stuk korter. En dit is een kwestie van tijd en dan komt het wel goed.

Vandaag is het zondag dus een lekker rustig dagje waarbij ik niet op de tijd hoef te letten. Ik ben samen met Amor de dieren gaan verzorgen. Bij Clea heb ik Amor vastgezet zodat hij niet het hek en de stal van Clea in kan komen. Amor moet leren dat hij daarbuiten moet blijven. En Clea moet leren dat Amor geen bedreiging is. Nu moet Clea nog niets van hem hebben, dus ik ben erg voorzichtig.

Amor zat netjes te wachten, terwijl ik de stal aan het uitmesten was. Toen de kruiwagen vol zat ben ik die gaan legen samen met Amor. De mest breng ik bij de buren in de container. Dus we hebben een stukje te lopen. Amor liep netjes los met mij mee het hek door naar de buren. En vond het allemaal erg interessant. Nieuwe luchtjes, vreemde werft en dan die container waar ik de mest in gooide was ook best spannend. De kruiwagen was weer leeg dus wij gingen weer terug naar Clea om de stal verder klaar te maken.

Daarna gingen we naar de konijnen. En wat vindt Amor die toch leuk. Daar zou hij het liefst achter aan gaan rennen, maar dat laat ik natuurlijk niet gebeuren. Nadat we klaar waren met alle dieren te verzorgen was het weer slaaptijd voor Amor.

In de middag zijn Patrick en ik even een stukje gaan wandelen met Amor in de bolderkar. Dit is hij natuurlijk al gewend, dat deed hij bij de fokker ook al. Maar nu zit geen hoog gaas om hem heen dus als hij wil, zou hij eruit kunnen springen. Om dat tegen te gaan heeft Patrick 2 ogen in de bodem gemaakt zodat ik Amor kan vastzetten aan zijn tuigje. Nu kan hij rustig zitten, liggen en staan in de bolderkar maar niet eruit springen. Bij het fietspad aangekomen mocht Amor uit de bolderkar om lekker zelf te lopen en allerlei geuren op te doen. Aangezien hij nu 9 weken is en nog maar 10 minuutjes mag lopen [5 minuten per maand dat hij oud is] is dit wel een manier om verder te komen zonder dat ik hem overbelast….