Lieve Amor,

Vandaag ben je alweer 21 weken oud. En wat mij gister opviel was dat jij nu al je tanden gewisseld hebt. Ik had vorige week nog gezien dat jij boven aan twee kanten dubbele hoektanden had en onder had jij ook je oude hoektanden nog staan. En dan nu alles gewisseld. Maar helaas heb ik er geen een van gevonden. Ik denk dat jij ze bij het kluiven bent kwijtgeraakt en ze opgegeten hebt.

Dus in 4 weken tijd heb jij al je tanden gewisseld. Van die vlijmscherpe beetje gele tanden, naar de spierwitte ronde nieuwe tanden. Ik ben er wel blij mee. Dat doet veel minder zeer als jij mij even beetpakt. Jij bent ook minder aan het bijten in mij, maar zeker niet minder in spullen. Ik moet jou goed in de gaten houden, alles wat jij vindt moet gesloopt worden.

Jij bent samen met Nola mee geweest Mara uit school te halen. Nola mocht dan het einde van de lijn beethouden, en ik hield jou halverwege vast. Zodat ik toch de controle kon houden, en jij niet ging trekken en wij door zouden lopen. Bij het schoolplein kwam er een jongen op krukken naar ons toe om jou te aaien. Maar ook die krukken, die jij nog nooit gezien had, waren geen enkel probleem voor jou.

De grootste uitdaging is eigenlijk om jou bij mij te houden zodat je niet naar alle mensen toe kan gaan om aandacht te krijgen. Jij vindt mensen erg leuk, en mensen vinden jou een knuffelbeer. Ik wil dat jij ook leert mensen met rust te laten zodat jij gaat passeren, en niet naar alle mensen toe loopt, omdat ik weet dat niet iedereen daarvan gediend is…