Lieve Amor,

Vandaag is het zaterdag. En geef ik les in de drive thru. De cursisten waren erg benieuwd hoe groot jij nu onderhand zou zijn. Dus na de les mocht jij jezelf even showen.

Voor de les van vandaag, had ik de tunnel neergezet zodat we de honden konden leren dat de tunnel wel leuk is om doorheen te gaan. Ik liet jou op het veld bij de tunnel lopen zodat de cursisten konden zien hoe leuk jij de tunnel vindt.

Jij ging er steeds uit jezelf doorheen, dat is zo grappig om te zien. Daarna ging je even met Penny een Golden Retriever spelen. Jij vindt de tunnel zo leuk, dat jij de tunnel ook gebruikt tijdens het spel met een andere hond. Je rent er steeds doorheen, en soms ging Penny achter jou aan ook door de tunnel heen.

En als jij het spel te druk vindt worden dan ga jij in de tunnel liggen. Penny kwam dan ook bij jou in de tunnel liggen, en zo had je het toch weer voor elkaar dat jullie liggend aan het spelen waren. En dat terwijl Penny het liefst wou rennen. Maar daar ben jij dan weer niet van.

Na de les en het spelen was jij weer moe, en kon je weer lekker gaan slapen in je ren. De ren hebben wij veranderd. Wij hebben de bench uit de ren gehaald. De bench was te klein geworden voor jou, je moest gewoon bukken om erin te komen. Wij hebben geen grotere bench neergezet omdat dat niet zou passen. En dan zou het van jouw ruimte van de ren afgaan. Maar jij vindt de bench wel een fijne plek om in te liggen.

Wij hebben dat opgelost door een deel van de ren, waar eerst de bench stond. Te overdekken met een plaat. Dan heb jij toch de bescherming boven je van de plaat waar jij lekker onder kan liggen. De drinkbak van jou heb ik onder de plaat opgehangen aan de ren. Nu kun jij gewoon drinken zonder dat jij je poten in de drinkbak kunt zetten en erin kan gaan staan. Dan zou je namelijk de steun van de drinkbak kunnen afbreken.

Verder heb jij weer heerlijk gespeelt met Guus. Het spelen van jullie wordt ook al rustiger. En jullie zijn ook vaker gewoon aan het snuffelen i.p.v. alleen maar te spelen. Doordat jullie rustiger spelen mogen jullie ook langer bij elkaar blijven. Dat is wel gezellig…