Lieve Amor,

Vandaag is het dinsdag, dus mijn oma dag. Dan moet ik altijd extra opletten dat alles goed gaat. Toen de eerste binnenkwamen had ik de voordeur nog niet dichtzitten, of je had de muts al van Nola afgepakt. Dus weer even ruilen voor iets wat jij wel mag en daarna zorgen dat jij geplast hebt en weer even kan bijkomen in je ren.

Als jij dan buiten bent met Mara en Nola, dan zijn jullie de drie musketiers. Als jij de dingen niet verzint dan doen die meiden dat wel. Zo lag alle peen van de konijnen over het gras verspreid. De hele zak was leeg. En jij lag lekker in je mand op een peentje te kluiven.

Ook zag ik jou in de ren van de konijnen, en dat is een plek waar ik jou juist niet wil hebben. Gelukkig was het konijnenhok wel dicht. Maar de ton met bix hadden de meiden ook al verplaatst naar beneden. En aangezien jij net zo behulpzaam bent al Mara en Nola., ben ik blij dat ik het snel in de gaten had en kon ingrijpen.

Mara wil altijd graag honden les spelen [mij nadoen met les geven] dan wil ze jou aan de lijn meenemen. En dit is nou net wat ik dus niet wil. Voor je het weet zit ze aan je te trekken of ze leert jou trekken. Ze mag zo wel met haar knuffelhonden spelen maar niet met jou. Jij vindt het echter wel een goed plan en loopt vrolijk met haar mee. Als er wat te beleven valt ben jij wel in de buurt.

Jij kan jezelf ook prima vermaken en niet alleen met het kinderspeelgoed. Een knuffelhond, een beer, of gewoon een paar laarzen die net op de deurmat zijn uitgedaan omdat ze vies zijn, en er even iets gepakt moet worden. Het maakt jou niks uit, jij ziet overal wel iets leuks in. Meestal sleep jij alles mee naar je mat om daar je aanwinst te onderzoeken.

In de avond als jij stressemmertje al aardig vol zit, ben jij ook op zoek naar iets waar jij je tanden in kan zetten. Je probeert het eerst bij mij, jij bijt in mijn armen of benen. Meestal ga jij een kussen van de bank pikken. Als dat niet lukt dan pik je de pantoffels van Patrick, en dat lukt jou elke avond weer. Als het zover is dan ruilen wij eerst hetgeen wat jij gepikt hebt, en daarna gaan wij met jou spelen om jou weer moe te maken zodat jij daarna weer rustig gaat liggen kluiven. Maar dan wel op iets wat wij wel willen, en dat is een honden kluif.