Lieve Amor,

Het is weer donderdag en dat betekend detectie les. Vandaag kwam Pablo spelen. Jullie kennen elkaar al van een paar weken geleden toen hij bij ons aan het logeren was. Het is dan zo leuk om te zien dat jullie elkaar herkennen. Jij mocht even spelen met Pablo.

Maar jij werd er helemaal opgewonden van en ging druk spelen, wat ik helemaal niet gewend ben van jou. En op een gegeven moment ging je ook rijden op Pablo. Dat was het moment dat ik jou gelijk weer naar binnen heb gehaald. Weer even de rust opzoeken. Jij moet straks nog naar de detectie les en dan moet je wel uitgerust zijn.

Bij de detectie les deed jij het weer fantastisch. Het opzoeken van het potje doe jij deels nog met je ogen en al deels met je neus. Als je het potje niet ziet raak je niet gelijk in paniek maar ga jij netjes doorzoeken totdat je hem hebt gevonden.

Vandaag heb jij je eerste een line up gedaan. Dat betekent dat er meerdere voorwerpen op een rij staan waar jij langs loopt en daar de geur uit moet zoeken. Ook dit deed jij heel goed. Jij pikte de geur er steeds uit. Daarna is de geur verstopt zodat jij hem niet met je ogen kon zoeken, maar echt met je neus aan de gang moest.

Nu was je wat langer bezig omdat je eigenlijk het krukje waar de geur onder stond niet meenam met onderzoeken. Je was druk bezig en snapte het niet. Totdat jij het andere krukje zag, je liep erheen kreeg de geur in je neus en gaf toen duidelijk aan dat hier de geur was. Zo mooi om te zien.