Lieve Amor,

Vandaag is het 1e paasdag. In het pension zitten niet echt honden om mee te spelen, dus moet jij jezelf vandaag vermaken. Helaas doe jij dat door je tanden in de houten tafel te zetten. Hier ben ik natuurlijk niet blij mee, al die splinters die jij dan binnen kan krijgen.

De kinderen kwamen vandaag langs en jij vind dat geweldig. Eerst lag jij nog buiten te kluiven achter het hek, maar het hek was al snel open gemaakt door de kleinkinderen. Dus liep jij weer gewoon tussen de kids door. Dat is verder geen probleem, jij bent heel lief voor de kids. Maar toen heb ik het restant van je kluif maar even weggelegd.

Daarna zijn wij even naar mijn ouders geweest, en jij bleef thuis in je ren. Dan kon je even lekker slapen. Nadat wij terug kwamen van de visite en de voordeur open deden, stonk het verschrikkelijk binnen. Jij lag heel zielig in een hoek en je had al je eten eruit gekotst. En ook spruit diarree gehad. De muur zat helemaal onder de poep. Ik had dus genoeg om weer op te ruimen. Ik denk dat jij buiten hondenpoep hebt gegeten. Daar kun je echt beroerd van worden, en jij zit nu in een fase dat jij dat wel interessant vind.

Jij voelde je echt niet lekker en was de rest van de dag ook een zielig hoopje. Je wilde alleen maar slapen. Als ik dan even bij je kwam zitten om je even te aaien wilde je eigenlijk met rust gelaten worden. Ik heb jou in de gaten gehouden en verder gewoon je ding laten doen. Het was wel raar dat je niet voor mijn voeten lag te slapen, dat doe je normaal altijd in de avond.