Lieve Amor,

Jij mocht vanmorgen weer lekker met Dazzle spelen. Maar ik vind jou weer wat drukker gaan spelen dan dat je deed. Dus zit ik er weer bovenop, als jij te wild gaat spelen dan waarschuw ik jou, en blijf je dan toch nog doorgaan, dan is het klaar met spelen voor jou. En kun je weer gaan uitrusten, meestal is het drukke spelen toch echt overprikkeld zijn.

Daarna hoorde jij dat ik buiten aan het les geven was en daar wil jij ook graag bij zijn. Maar helaas voor jou, dat gaat niet. Jij ligt tijdens het lesgeven lekker binnen in je ren te slapen. En dat is mooi, dan kan ik daarna weer met jou aan de slag gaan.

Ook vandaag is het heerlijk weer buiten, dus toen Mara even langskwam ging de zandbak weer open om lekker te spelen. Ik hoorde jou later met iets bezig maar kon het niet plaatsen, toen ik ging kijken bleek het toch weer het speelgoed uit de zandbak te zijn die jij gepikt had. Je neemt het dan mee naar je kussen of naar het kunstgras om het daar lekker te gaan slopen. Gelukkig was ik er op tijd bij, en had jij het speelgoed alleen maar meegenomen naar je mand, maar was je nog niet begonnen met slopen…