Lieve Amor,

Het is weer dinsdag en dan weeg ik jouw altijd en meet ik jouw hoogt op. Je gewicht is nu 41.4 kg en je schofthoogte is nu 68 cm. Dus in een week tijd weer een cm groter gegroeid en bijna 1,5 kilo zwaarder geworden. Een eter ben je nog steeds niet maar ik geloof ook niet dat jij dat wel een keer zal worden.

Het is lekker weer buiten en de kleinkinderen zijn er dus de zandbak staat open voor de kids om lekker te kunnen spelen. Jij vind dat ook wel erg interessant dat zand, dus al snel stond jij er ook helemaal in. maar met jou in de zandbak kunnen de kinderen niet eens meer spelen, dan zit de zandbak gelijk vol. Vandaar dat ik jou er maar uitgehaald heb. Ook vind jij al het speelgoed wat er inligt erg leuk, en kun jij je er ook goed mee vermaken [slopen dus].

Normaal gesproken sta je altijd op de zandbak naar de honden van de dagopvang te kijken, of om zo contact met ze te maken. Ik ben alleen bang dat de zandbak dadelijk jouw gewicht niet meer kan dragen en dat je erdoorheen zakt.

Door het lekkere weer staat de droogmolen met de honden was ook buiten. Dit is ook nieuw voor jou. Van de was blijf je gelukkig wel af, maar de houten wasknijpers vind jij erg leuk. Die lagen op tafel, ik had net nieuwe gehaald. En jij gaat met je voorpoten op de tafel staan om zo de knijpers weg te pikken, en daarna te slopen. Ook dit vind ik natuurlijk geen goed plan, het ijzer dat erin zit kun jij binnen krijgen of je lip of tong kan er tussen komen, en dan heb ik het nog niet over de splinters gehad die jij binnen kan krijgen. Kleine sloopkogel…