Lieve Amor,

Wat was je weer blij toen je Dazzle zag, nu kon je weer lekker spelen. In het begin ben je dan wat drukker maar al snel zijn jullie heel lief aan het spelen. Jij was niet zo blij toen je naar binnen moest om te gaan slapen. Maar ik laat jou echt niet doorgaan, jij bent dan moe en dan is het weer slaaptijd voor jou.

Ik had buiten les, terwijl jij binnen in je ren lag. En daar was jij het niet zo mee eens. Je zat heel zielig te piepen omdat jij natuurlijk ook buiten wilde zijn. Dat zielige piepen werd verward met dat jij naar buiten moest om te plassen, maar helaas voor jou, ik trapte daar niet in.

Ik zat even in jouw mond te kijken naar het wisselen van jouw tanden. En toen zag ik dat jij nu twee dubbele hoektanden hebt. Die moet ik wel in de gaten houden. Als de oude hoektanden er niet vanzelf uitgaan dan moeten ze eruit gehaald worden onder narcose bij de dierenarts.

Als de oude hoektanden te lang blijven zitten kunnen er gaatjes tussen komen. Vandaar dat ik altijd een notitie maak vanaf wanneer de tanden dubbel zijn, dan kan de dierenarts beslissen wanneer ze eruit gehaald moeten worden of dat ik nog mag afwachten.

Vanavond had ik mijn eerste yogales online. Jij lag in het kantoor te slapen dus wist jij niet dat ik in de keuken op de vloer bezig was. Totdat jij wakker werd en naar de keuken kwam lopen. Jij zag iemand op de vloer bezig en kon het niet goed plaatsen wat je zag. Eigenlijk vond je het wel heel spannend. Totdat je doorhad dat ik het was.

Toen kwam je voorzichtig naar mij toe, en wist je niet wat je hiermee aan moest. Jij ging maar bij mij op de mat liggen en probeerde mij in mij gezicht te likken, en op een gegeven moment kwam je zelf op mijn schoot liggen. Dus echt doorgaan was niet meer te doen. Patrick heeft jou toen maar even bij mij weggehaald, uitgelaten en daarna mee de kamer in genomen.

Het is tegenwoordig wel helemaal in, yoga met je hond. Wie weet gaan wij hier wel wat mee doen. Ik vond het in ieder geval wel leuk. Niet alleen de yoga, maar juist dat jij mee ging doen. Ik voelde een hele bijzondere connectie…