Lieve Amor,

Jij kleine boef, nou ja klein… jonge boef bedoel ik. Jij bent erg leuk, maar jij wordt onderhand wel een boefje. Die tanden van jou zullen er wel snel gaan uitvallen. Tenminste dat hoop ik. Jij bent nu zo aan het uitvinden wat jij allemaal kan bewerken met je tanden. Dat ik daar niet altijd even blij mee ben.

Vanmorgen hoorde ik jou met iets bezig zijn, maar wist niet wat het was. Ik ben dus maar even gaan kijken bij jou. En wat bleek, jij had je tuig van de bench afgehaald en was aan het proberen om hem bij jezelf aan te doen. Jij bent natuurlijk zo behulpzaam.

Ik heb jouw spullen altijd op jou bench staan. Jouw lijn, en tuig maar ook je belonings voertjes kon ik daar gewoon in een tas op neerleggen. Jij hebt gelukkig echt nooit bedacht dat jij je poten erop kan zetten en dan bij al de spullen kan komen. Zelfs de lekkere dingen liet jij allemaal gewoon met rust. Maar die heb ik daar nu allemaal maar weggehaald. Ik moet er niet aan denken dat jij al je spullen even met je tanden gaat bewerken.

Zo was ik jou vanmiddag ook even kwijt. Ik wist dat jij binnen moest zijn, maar je was niet in je ren, je lag niet voor de voordeur en ook niet voor de achterdeur. Het traphekje van het kantoor zat al dicht dus in die mand kon je ook niet liggen. En ook in de huiskamer zag ik je niet. Na 2 x overal goed te hebben gekeken en jou nog niet gevonden had, wat best bijzonder is met jou formaat.

En toen dacht ik, er is maar één plek waar jij nog zou kunnen zijn, en dat is achter het hek waar het kinderspeelgoed staat. En ja hoor, jij kwam al triomfantelijk aanlopen met een mooie bal in je bek. Wat bleek, het hekje stond open en daar had jij natuurlijk dankbaar gebruik van gemaakt.

Met de honden heb jij je vandaag weer prima vermaakt. Er kwamen 4 honden spelen bij de Play-in. Jij mocht door het hek heen kennismaken met de eerste twee kleine hondjes. In de middag kwamen er twee grote honden waar jij al eerder kennis mee hebt gemaakt. Jij mocht even spelen met Xavi. Maar na 5 minuten was het alweer genoeg voor Xavi. Hij was helemaal overprikkeld en wist van gekkigheid niet wat hij allemaal moest doen. Hij ging jou ook bestijgen en zelfs omgooien. Vandaar dat ik jou direct bij hem heb weggehaald. Toen mochten jullie vanachter het hek verder spelen. Even de rust terugbrengen.

Kobus de Golden doodle van mijn zus kwam ook nog even langs. Jij schrok zelfs toen je vanuit de tuin de keuken binnenkwam en Kobus ineens in jouw huis zag staan. Je ging zelfs grommen tegen hem, dat had ik nog nooit gehoord. Maar nadat jullie even buiten weer kennis gemaakt hebben en de meeste drukte eraf was. Gingen jullie binnen zelfs een beetje spelen. Kobus speelt echt niet zomaar met een hond, dus is het wel leuk dat hij met jou wel wilde spelen…