Lieve Amor,

Nadat wij alle dieren weer verzorgd hadden. Heb ik jou weer even binnen in je ren gedaan om te slapen. Ik had daarna les en dan wil ik niet dat jij losloopt in huis omdat ik jou dan niet in de gaten kan houden. En aangezien jij jezelf op dit moment heel goed kan vermaken met dingen te slopen zorg ik ervoor dat jij die kans niet krijgt.

Je mocht ook nog even met Cindy mee naar de salon. Als jij dan binnenkomt dan stap je zelf al de trimtafel op en ga jij er netjes opzitten. Dan laat Cindy jou liggen en doet ze de tafel omhoog zodat jij op een goede werkhoogte ligt.

Jij vind het kammen en borstelen heerlijk en wij hoeven jou ook niet meer constant te belonen voor jou goede gedrag. Nadat jij weer helemaal doorgekamd bent, blaast ze jou vacht nog even door om alle losse haren en stof uit jou vacht te blazen. Dit vind jij niet altijd even leuk, als we dit te dicht bij jou gezicht doen dan ga jij bijten in de lucht die uit de slang komt. Maar wat verder weg bij jou hoofd vandaan vind jij het geen probleem.

Nadat jij klaar bent en de salon weer uitkomt is het etenstijd voor jou en daarna ga je weer lekker slapen. Dan kun je alles wat je weer hebt meegemaakt even verwerken…