Lieve Amor,

Het is weer dinsdag, dus weeg dag, je weegt nu precies 40 kg. zwaar, je bent 67 cm hoog, en jij bent 24 weken oud.

Het is zo grappig, op het moment dat jij doorhebt dat ik de weegschaal voor jou klaarzet om te wegen, kom jij aangerend en neemt een sprong zo op de weegschaal, daar blijf je netjes staan wachten totdat je er weer vanaf mag. Maar het liefst blijf jij erop staan, zelfs als ik de weegschaal weer onder de plank schuif, probeer jij erop te gaan staan. Grapjas.

Vandaag heb jij weer een gewone dag gehad. Eerst lekker spelen met Dazzle. Ik heb jullie wel een paar keer moeten stoppen omdat jullie te wild gingen spelen. Maar dat stoppen gaat heel makkelijk ik noem jullie namen en jullie stoppen gelijk en kijken mij aan wat er aan de hand is. Daarna gaan jullie een stuk rustiger verder. En als jullie druk doorgaan dan haal ik jullie uit elkaar, dan is het gewoon klaar met spelen.

Nola was hier vandaag om te spelen. Ik kan dan zo genieten als ik jullie zo lekker bezig zie. Jij bent heel vriendelijk naar de kids en gelukkig niet lomp. Jij vond het helemaal fantastisch toen haar bakje chips op de grond viel, en jij mocht helpen opruimen daar was jij natuurlijk heel goed in.

Waar jij moeite mee hebt is als er mensen bij ons binnenkomen en dat zij jou geen gedag zeggen. Jij begrijpt daar helemaal niets van. Maar niet iedereen is een honden fan. En ook dit moet jij leren. Jij gaat dan staan piepen en springen als je in de ren zit.

Als jij losloopt dan kun je best opdringerig zijn omdat jij denkt dat iedereen je leuk vindt. Maar helaas, dat is niet zo. En een klein pupje vinden ze allemaal leuk, maar je bent nu al zo groot dat niet iedereen je meer wil aaien.

Het is dan wel schattig om te zien hoe leuk Kiki jou vindt. Ze is pas 1 jaar maar totaal niet bang van jou. Als jij in je ren zit dan zoekt ze jou altijd op. Ze staat dan met haar vingers door het hek heen en jij likt dan aan haar vingers. Ik ben al blij dat jij dan niet in die kleine vingertjes gaat bijten.

Nou heb je vanavond ineens weer in de keuken geplast voor de buitendeur. Dit heb je echt al heel lang niet meer gedaan. Jij was wel aan het piepen toen mijn neef kwam om mij pianoles te geven. Maar ik dacht dat het kwam omdat jij zijn helm eng vond. Jij hebt denk nog nooit iemand gezien met een helm op zijn hoofd, zeker niet bij ons in huis. Ik dacht dus dat jij daardoor zo zat te piepen. Maar waarschijnlijk had het ook met het plassen te maken.