Lieve Amor,

Vandaag heb jij weer heerlijk gespeeld met Donder. Je staat buiten al op hem te wachten totdat hij er eindelijk is. Dan ben jij eerst een beetje druk aan het spelen met hem. Maar al gauw liggen jullie samen op de grond te spelen. Na een tijdje haal ik jou weer naar binnen omdat het genoeg is voor jou, en dan slaap jij gerust weer 5 uur achter elkaar zonder wakker te worden.

De middag is rustig geweest voor je. Jij hebt de meeste tijd geslapen. Nadat jij weer wakker was heb je buiten even gekeken welke honden er liepen en daarna ging je buiten weer verder slapen.

In de avond was ik samen met mijn zus Tilly onze nagels aan het lakken. Toen ik jou buiten bezig hoorde met een raar geluid. Ik kon het niet goed zien, dus ik vroeg aan Tilly of jij soms met de deurmat bezig was. Ja dat klopt zei ze, hij is zich daarmee aan het vermaken hij sjouwt er mee rond.

Ik wist toen al dat het niet goed ging komen met de deurmat. Maar ik zat met mijn hand in de lamp dus kon ik niet opstaan om de deurmat te redden. Toen ik klaar was en weer aan de mat dacht, was ik natuurlijk al veel te laat. Jij had de mat al in heel veel kleine stukjes gemaakt.

Ik heb jou maar naar binnen gehaald en de kapotte mat weer opgeruimd. Daar was niet veel meer van over. Jij bent op dit moment zo een sloopkogel. Overal worden die tanden van jou ingezet. Niet meer in handen of mensen, maar juist in spullen. Ik ruim ook steeds de sierkussens van de bank op zodat jij die niet te pakken krijgt. Ik weet namelijk dat jij die ook erg interessant vindt. Die kussens komen wel weer terug als jij niet meer alles gaat slopen. Dan hoef ik niet heel de dag politieagent te spelen. Ik ben erg benieuwd hoelang deze sloopfase weer duurt…