Lieve Amor,

Vannacht was ik de gelukkige die eruit mocht toen jij zat te piepen. Waarom jij ineens toch weer midden in de nacht naar buiten moest weet ik ook niet. Ik heb jou naar buiten gedaan. Jij hebt geplast en even buiten wat water gedronken en je kwam weer naar binnen.

Dat water drinken buiten was misschien niet zo een heel goed plan. Zodra jij weer in je ren zat spuugde jij al je eten van de avond ervoor eruit. Ik denk dat dit met het koude water in je maag te maken heeft. Nou lekker dan, midden in de nacht. Ik heb alles maar weer opgeruimd en ben weer gauw mijn bed ingedoken. Ik heb jou verder niet meer gehoord, en vanmorgen was alles nog schoon. Dus mijn vermoede van het koude water zal wel kloppen.

Jij hebt vandaag weer lekker met Pablo en met Dazzle gespeeld. Het is wel leuk om te zien hoe hun op jou reageren. Jij bent al een stuk rustiger met het begroeten dan dat jij in het begin was. Maar ook voor jou is het spannend. En wat ik jou wil leren is dat jij rustig kan spelen, en niet heel wild omdat het spannend is.

Mara is ook nog lekker met jou aan het spelen geweest. Zonder jouw lijn, ik wil niet dat zij jou mee kan sleuren met de lijn. Nu moet Mara wel goed haar best doen, anders ga jij niet met haar mee. Maar ze had wel voertjes bij zich om jou te kunnen belonen. Ik kan daar zo van genieten hoe jullie lekker samen aan het spelen zijn. En bijzonder hoe lief jij bent met kinderen.

Het ging heel hard regenen toen jij buiten liep. Ik denk ik haal jou binnen anders word jij zo nat. Maar daar dacht jij weer anders over. Jij lag lekker achter het hek te kijken naar de honden uit de dagopvang. Pas toen ik de honden ging wisselen ging jij van jouw plekje af.

Jij mocht weer even met Dazzle en Pablo spelen. Hun waren iets minder enthousiast over de regen dan jij. Jij merkt met die dikke vacht niet zoveel van de regen. Jij schut een keer en het meeste water is er alweer uit. En dat is hetzelfde met sneeuw. Jullie zijn echte sneeuwhonden.

Na al dat spelen moet jij alles wat jij hebt meegemaakt weer allemaal verwerken en dat doe jij door te slapen…