Lieve Amor,

Het is vandaag zaterdag en dan geef ik les. Jij had daarvoor wat te kluiven gekregen en lag lekker buiten in je mand heerlijk te smikkelen. Maar als jij buiten ligt te kluiven is dat niet handig als ik aan het lesgeven ben, dus ik heb jou maar naar binnen gehaald. Dat vind jij niet leuk, als jij binnen moet zijn en er andere honden bij jou buiten zijn. Maar ook dit moet jij leren.

Nadat de les was afgelopen mocht jij weer naar buiten om verder te gaan met het kluiven. Ook kreeg je vandaag je eerste vuile pens te eten. Dit vond jij geweldig, je lag er lekker op te kauwen. En alles ging natuurlijk helemaal op. Van kluiven word je moe, dus nadat jij klaar was heb je weer heerlijk liggen slapen.

Vanmiddag ging het hagelen, dat vond jij heel raar. Je probeerde de hagel te pakken en werd er helemaal wild van. Het is natuurlijk ook raar, je maakt het niet vaak mee en is anders dan regen. De hagel komt natuurlijk ook veel harder aan dan regen.

Jij bent ook weer in de salon geweest. Je stapt nu uit jezelf al de tafel op en blijft rustig liggen tijdens het kammen. Het knippen van de haren onder je voeten vind je niet zo leuk, dat kietelt maar moet toch echt gebeuren. Je bent ook nog niet van het puppypluis haar af, het is nu z’n raar gezicht, in het midden van je rug heb je al een strook nieuwe vacht, en aan de zijkanten staan al de pluisharen nog omhoog.

Je oren schoonmaken vind jij prima. Ook het schoonmaken van je ogen is geen probleem, zelfs het druppelen van je ogen gaat makkelijk. Daarna nog even een lekkere parfum op je vacht en jij bent weer helemaal klaar.