Lieve Amor,

Vanmorgen kwamen jouw vrienden Dazzle en Donder weer spelen in de dagopvang. En wat is het leuk om te zien hoe jullie op elkaar reageren. Jij bent om de beurt met een van hun aan het spelen.

En de hond die op dat moment niet met jou speelt die is lekker alle geuren aan het besnuffelen. Jij speelt met allebei de honden leuk en rustig. Rennen daar doen jullie niet aan. Tenminste, dat kunnen ze wel proberen maar jij doet daar niet aan mee. Jij bent nog steeds van het worstelen en het liggend spelen.

Daarna was het weer genoeg voor jou en ben je lekker een paar uur aan het slapen geweest. In de avond zie ik jou steeds vaker zelf je ren opzoeken om te gaan slapen. Dat doe je overdag nog niet, dan moet ik jou naar je ren toe leiden om te gaan slapen.

Ik moet jou buiten wel in de gaten houden als jij daar aan het spelen bent. Jij probeert steeds de grond uit de plantenbak te eten, of je zit aan de palm te kluiven. En als je dat nu aanleert blijf je dat straks doen, vandaar dat ik er bovenop zit, en jou goed in de gaten hou.

Vanmiddag ging ik Clea vanuit haar wei naar de stal brengen. Maar aangezien jij met mij mee was en ik jullie niet tegelijk mee kan nemen [Clea vindt honden in haar buurt niet goed], heb ik jou aan het hek even vastgezet en gezegd dat jij even moest wachten totdat ik jou weer kwam ophalen.

Jij hebt dat wachten al wel een paar keer gedaan bij haar stal, dat ik wegging en dat jij achter moest blijven. En dat ik na een minuut weer terugkwam. Dat ging altijd goed. Nu ging het andersom, was jij bij het land en ging ik naar de stal. En ook nu ging dat heel goed. Jij zat rustig te wachten terwijl ik uit het zicht liep en even later weer terugkwam. Ik vind het heel knap van jou. Het is toch fijn dat jij zoveel vertrouwen hebt in mij, dat ik altijd terugkom..