Down

Ervaringen van klanten

Hoe fijn is het om naast de ‘standaard’ lessen en coaching aan mens en huisdier, ook op deze manier van toegevoegde waarde te mogen zijn.

De trainingen op het gebied van communiceren met dieren en Healing Touch hebben mij nu al zoveel gebracht. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen, dank jullie wel! Wat is het fijn om dit te kunnen en mogen doen – ik word hier ZO enorm blij en gelukkig van!

Luceline van Koppen
Healing Touch for Animals practitioner
Dierentolk

Communicatie met dieren / Dierentolk

Na een spontaan aanbod van Luceline om met mijn Spaanse Waterhond Pippa “te praten”, heeft Luceline mij afgelopen woensdag verrast met de antwoorden op mijn vragen over het gedrag van Pippa. Kippenvel en een traan, was de eerste reactie die het bij mij opriep.

Luceline heeft d.m.v. een foto een gesprek gehad met haar en heeft daar mijn vragen gesteld. Het mooiste geschenk wat ik kreeg is dat ik de vorige hond moest loslaten en dat ik haar oma moet loslaten. Pippa vindt het fijn bij ons. In een woord geweldig om dit door te krijgen!!!

Monique

Alle lessen gaan door.

Fijne dag vandaag!

7 days ago

Dierenpension & Hondenschool Pijnacker

Zeker zes weken, zo’n anderhalve maand per jaar, ben ik erg op mijn hoede als ik buiten met mijn honden ben. Ik loop vaak langs routes waar veel scholieren langskomen. Als ze praten of gewoon wat luidruchtig zijn, is er niets aan de hand. Als je wel fietsen, maar geen stemmen hoort, moet je oppassen.

Vorige week voelde ik ze in mijn rug aankomen, een stuk of zes opgeschoten jongens op de fiets. Uit voorzorg pak ik dan de lijnen van de honden vast wat korter en beter vast. En dan is het afwachten wat er gebeurt als ze je passeren.

BAM!

of…

KNAL!

Stil zijn betekent doorgaans namelijk dat ze vuurwerk uit hun zakken aan het halen zijn om af te steken. Net achter je rug, voor een extra leuk schrikeffect.

Ik voel ze naderen. Ik hoor ze zacht gniffelen. Ik zet me vast schrap, want ik kan verder geen kant op. En dan klinkt het, uit zes kelen tegelijk:

Zij is een STINKKOE, een vieze STINKKOE!

Wat is het fijn om op zo’n moment alleen maar een stinkkoe te zijn! Ik schiet in de lach en als de jongens in het voorbijgaan zien dat ik moet lachen,moeten zij daar weer om lachen. Nog maar een keer dan:

STINKKOE, een vieze STINKKOE!

Ik had ze nog nog willen vragen of ze misschien van de nette scholengemeenschap kwamen, omdat ik na ‘stink’ eigenlijk een ander woord met ‘oe’ had verwacht. Of dat ik als ervaren copywriter misschien nog wat expliciete dichtregels kon leveren, want veel verder dan die koe kwamen ze niet.

Schelden doet niet zeer. Vuurwerk wel. Voor een paar dagen vuurwerk kun je nog vluchten. Voor zes weken niet meer. En daarom wil ik jullie vragen onderstaand filmpje van Dogtime, video’s over hondenopvoeding (geluid zacht of uit als je met honden kijkt, want er komen knallen in voor) te delen, als jullie dat tenminste net zo indringend, informatief en nuttig vinden als ik. Dan ben ik een heel blije stinkkoe. See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Dierenpension & Hondenschool Pijnacker

Gister weer super trotse opa en oma geworden van onze kleinzoon Deon Rayvin💙😍
Rayenne van Koppen Marvin Kneppers Patrick Koppen
See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Dierenpension & Hondenschool Pijnacker

Certificaat level 4 binnen!
Vandaag een trauma release gedaan bij Diddle💪🏻
See MoreSee Less

View on Facebook

Geef je snel op! 🐩🐕 vol=vol

Ps deze avond is zonder hond. See MoreSee Less

View on Facebook

Zit je hond bij ons in de dagopvang of het pension? Vanaf vandaag is het mogelijk je hond tijdens zijn verblijf te laten wassen/knippen etcetera in onze nieuwe trimsalon!

Ter kennismaking geven wij je 10% korting op de eerste behandeling. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Plezier voor uw huisdier 🐶 See MoreSee Less

View on Facebook

Gecertificeerd Dierentolk

Healing touch

Mijn ervaring met healing touch for animals met Lucelinde was een aparte ervaring.
Op een dinsdag middag is Luceline bij mij thuis gekomen voor mijn hond. Hij was in deze periode heel sloom en niet actief, het leek erop of hij er geen zin meer in had. Luceline hoorde dit en bood haar hulp aan door middel van healing.
Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar ik liet het gebeuren … Ik dacht alleen maar: ‘Als mijn hond maar beter wordt… ‘
Luceline pastte haar healing-methode toe, en maakte alle chakra’s van mijn hond open. Ze ontdekte ook de oorzaak van zijn slome gedrag: hij had last van zijn blaas!
Toen Luceline weg ging was mijn hond een stuk opgewekter en levendiger. Wat ook opviel was dat hij veel beter sliep als daarvoor. Ik ben vervolgens naar de dierenarts gegaan en hij had idd een blaasontsteking. Hij heeft een bloed en urine onderzoek gehad en antibiotica. Na een week was hij er helemaal vanaf. Luceline, bedankt dat je langsgekomen bent, je healing methode heeft zeker ook meegeholpen aan het herstel van mijn hond. Super bedankt!
Wernher

Healing Touch For Animals

Onze jonge hond Chase van 9 maanden kreeg een behandeling Healing Touch. Dit omdat hij heel veel blafte naar alles en iedereen.

Luceline had vooraf een aantal doelen opgeschreven om dat te bereiken met Healing Touch, en een correctie woord voor ons.

Door middel van concentratie en strijk bewegingen (dit wordt op kleine afstand gedaan) werd bepaald waar de blokkade(s) in het energie veld zitten. (chakra`s). Bij Chase werd op zijn kop en laag in de rug een blokkade gevoeld. Door de blokkade op te heffen door middel van strijk bewegingen, kan de energie weer vrij stromen, waardoor de klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Chase was tijdens deze behandeling bijzonder rustig. Ook werden de vooraf gestelde doelen opgelezen naar Chase toe, en op het laatst het correctie woord. Dit woord kunnen we gebruiken wanneer Chase weer ongewenst gedrag vertoond als hij weer veelvuldig blaft.

De behandeling werd met respect gedaan.
Ik vond het een bijzondere ervaring.

Chase was de gehele verdere dag rustig en relax, ook de dagen er na was dat merkbaar.

Adie Meijster

Healing touch voor Murphy!

Onze franse bull Murphy wordt erg nerveus van andere honden. Hij gaat aan de lijn trekken en gaat blaffen.
Na de behandeling van Luceline gaat het beter met hem. Hij is nog steeds alert als er andere honden langs lopen. En bij sommige honden gaat hij weer tekeer. Maar ik krijg nu wel sneller contact met hem zodat ik hem sneller af
kan leiden.
Bij de cursus liep hij in een rechte lijn naar zijn plekje zonder dat hij ging blaffen naar zijn mede-cursisten dus het gaat steeds beter. Maar hij blijft andere honden aan de lijn spannend vinden.
Bettina

In gesprek met kater Mack

Na 10 jaar ging onze Mack ineens mank lopen met li-voor, wilde er totaal niet opstaan en was super zielig.
Dierenarts geweest, röntgenfoto’s gemaakt, bloed geprikt, niks te vinden, dan maar iig pijnstilling mee, deed ook niet veel…..
En toen kwam Luceline met het idee om via een foto met Mack te praten, mag altijd maar had wel me bedenkingen.
Karaktereigenschap klopt> lief en toch ook stoer, muizen vangen doet hij graag, De pijn die hij heeft komt uit z’n schouder en is van het op hoogte naar beneden springen en verkeerd terecht gekomen (ws van de schutting). Ik mag ook idd niet aan z’n schouder zitten, daar liet hij trouwens bij de dierenarts niks van merken, (komt het stoere naar boven). Hij loopt nu weer goed, springt weer en gaat weer achter de muizen aan.
Hij heeft tegen Luceline gezegd dat hij hier een leuk leven heeft met de andere 4 katten. De knuffel na het gesprek heb ik gehad van Mack. Het was een leuke en interessante ervaring.
Patricia van Wingerde

Healing touch voor Plecy

Plecy, mijn cesky terriër wil geen mensen op bezoek: angst, zorgen, veiligheid? Hij blijft blaffen, gaat tekeer, en wil ook wel aanvallen.

De healing touch behandeling van Luceline heeft een positieve uitwerking op hem. Het volgende bezoek verliep veel rustiger. Minder geblaf, korter en hij stopte , was duidelijk minder gestressed , ging zelfs rustig in zijn bench liggen.

Rineke

Dierentolk met Murphy

Onze franse bulldog Murphy is heel lief voor ons maar kan heel lelijk doen
tegen andere honden.
Luceline heeft op afstand contact met hem gezocht. Het blijkt dat hij andere
honden maar eng vindt.
We dachten eerst dat er misschien iets in het pension was gebeurd in de
vakantie. Maar dit was niet het geval. Toch een fijn idee dat hij geen
trauma heeft.
Ook kwam er naar voren dat hij bang is dat we hem in de steek laten. Dit
herkende ik wel. Want als ik niet thuis ben blijft hij alert naar de deur
kijken. Hij is pas ontspannen als ik er weer ben.
Het fijne was dat we onze hond echt herkenden in het verhaal wat Luceline had
opgeschreven.
Bettina

In gesprek met Meneer

Onze hond Meneer kon niet goed met andere honden overweg. Hij is doof en ik had altijd het gevoel dat hij misschien daardoor niet goed snapte hoe hij met andere honden moest omgaan. Luceline bood aan om eens met Meneer te praten. Ik wilde heel graag weten hoe wij hem konden helpen zodat hij zich zekerder zou voelen bij andere honden en hij lekker met ze kon spelen en rennen in plaats van met zijn nekharen overeind en zijn staart tussen zijn benen rond te lopen.
Ook konden we Meneer nooit alleen laten. Zelfs als we thuis alleen maar in een andere kamer waren, was hij al in paniek omdat hij ons niet zag. 
 
Luceline heeft het hele gesprek voor ons uitgetypt. En wij leerden uit het gesprek twee belangrijke dingen: 
 
Meneer wil namelijk helemaal niet spelen en ravotten met andere honden. Hij vindt andere honden niet leuk en wil gewoon lekker alleen met zijn mensen spelen en door andere honden met rust worden gelaten. Dan is hij helemaal tevreden.
 
Ook bleek dat we Meneer het best goed vindt als we hem even alleen laten. Als hij maar weet dat we terugkomen en hij veilig in zijn eigen bench zit, met een doek erover en het deurtje dicht. Vandaar dat we nu gewoon af en toe zelfs wel een paar uur weg kunnen gaan. Doordat hij doof is, hoort hij ons niet thuiskomen natuurlijk, maar wij horen hem altijd heerlijk snurken wanneer we binnenkomen. Dat hadden we vier jaar lang niet durven dromen ??
 
Groetjes en nogmaals bedankt!!
Astrid van Noort

Healing Touch For Animals

 
Diddle mijn lieve mini labradoodle is een paar weken terug zonder enige aanleiding aangevallen door een pitbull. Hier heeft ze een trauma aan over gehouden. Ze is bang geworden voor bijna alle honden. Vooral de wat grotere honden. 
 
Gisteren heeft Luceline aan Diddle Healing Touch for Animals gegeven. Diddle was aan het begin wat onwennig, ze kent Luceline van de hondentraining, maar dit is toch anders. Diddle kwam wat steun bij mij zoeken door tegen mij aan te leunen, hierdoor voelde ik de energie door mijn lichaam stromen. Ik kan me voorstellen dat dit voor Diddle wel even wennen was. Ze zocht een paar keer oogcontact met mij en ik stelde haar gerust dat het goed was. Hierna gaf ze zich eraan over. Op een gegeven ogenblik vielen haar ogen dicht en tegen het einde van de behandeling viel ze heerlijk in slaap. Ze genoot zichtbaar van de behandeling.
 
Vandaag hebben we al succes geboekt tijdens de wandeling. We zijn 2 “grote” onbekende honden tegen gekomen. Diddle kwam veiligheid bij mij zoeken door tussen mijn benen in te komen staan, maar na wat gesnuffel liep ze tussen mijn benen uit. Ze leek het allemaal wel wat spannend te vinden, maar haar nieuwsgierigheid won het. Later kwamen we nog een herder tegen (die we al eerder hadden gezien), Diddle kwam naast mij lopen (maar niet eens tussen mijn benen in), ze snuffelden wat en we liepen weer verder.
 
Dank je wel Luceline voor de trauma healing!
Sonja van der Drift