Down

Ervaringen van klanten

Hoe fijn is het om naast de ‘standaard’ lessen en coaching aan mens en huisdier, ook op deze manier van toegevoegde waarde te mogen zijn.

De trainingen op het gebied van communiceren met dieren en Healing Touch hebben mij nu al zoveel gebracht. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen, dank jullie wel! Wat is het fijn om dit te kunnen en mogen doen – ik word hier ZO enorm blij en gelukkig van!

Luceline van Koppen
Healing Touch for Animals practitioner
Dierentolk

Communicatie met dieren / Dierentolk

Na een spontaan aanbod van Luceline om met mijn Spaanse Waterhond Pippa “te praten”, heeft Luceline mij afgelopen woensdag verrast met de antwoorden op mijn vragen over het gedrag van Pippa. Kippenvel en een traan, was de eerste reactie die het bij mij opriep.

Luceline heeft d.m.v. een foto een gesprek gehad met haar en heeft daar mijn vragen gesteld. Het mooiste geschenk wat ik kreeg is dat ik de vorige hond moest loslaten en dat ik haar oma moet loslaten. Pippa vindt het fijn bij ons. In een woord geweldig om dit door te krijgen!!!

Monique

Alle lessen gaan door!

Fijne dag vandaag!

Alles onder controle💪🏻 genoeg Muziek en diffusers met de speciale rustgevende vuurwerkmix van etherische olie! See MoreSee Less

View on Facebook

View on Facebook

2 months ago

Dierenpension & Hondenschool Pijnacker

Hallo allemaal,

⭕️Let op!!⭕️
Vandaag sluiten wij eerder, dit i.v.m. Sinterklaas en zijn piet☺️

Na 18:00 uur zijn onze deuren GESLOTEN. Wij zijn het feest aan het vieren 🥳 en kunnen wij jullie helaas niet verder helpen.

Wij staan u graag tewoord van 08:00 uur tot 18:00 uur.
En anders tot morgen 🤗

Wij wensen jullie een fijne dag vandaag 🎉 See MoreSee Less

View on Facebook

Gecertificeerd Dierentolk

Healing touch na trauma

Mijn chiwawa Noa van 1,5 jaar, is een keertje aangevallen en gebeten door een hond.  Sindsdien is ze bang voor andere honden. Dat bleek ook toen ik haar naar het pension bracht om een dagje te wennen. Luceline vertelde over de mogelijkheden van een healing sessie. Ik heb het met beide handen aangepakt.

Toen ze bij ons thuis kwam, werd Noa al rustiger, ze ging in de vensterbank liggen, wat ze normaal nooit doet. Je zag wat gebeuren, maar Ik kon er niet precies mijn vinger opleggen.

Wel zie ik sindsdien positieve veranderingen, ook buiten bij andere honden.

Een healing touch behandeling is dus zeker een aanrader!

Gerry

Healing touch

Mijn ervaring met healing touch for animals met Lucelinde was een aparte ervaring.
Op een dinsdag middag is Luceline bij mij thuis gekomen voor mijn hond. Hij was in deze periode heel sloom en niet actief, het leek erop of hij er geen zin meer in had. Luceline hoorde dit en bood haar hulp aan door middel van healing.
Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar ik liet het gebeuren … Ik dacht alleen maar: ‘Als mijn hond maar beter wordt… ‘
Luceline pastte haar healing-methode toe, en maakte alle chakra’s van mijn hond open. Ze ontdekte ook de oorzaak van zijn slome gedrag: hij had last van zijn blaas!
Toen Luceline weg ging was mijn hond een stuk opgewekter en levendiger. Wat ook opviel was dat hij veel beter sliep als daarvoor. Ik ben vervolgens naar de dierenarts gegaan en hij had idd een blaasontsteking. Hij heeft een bloed en urine onderzoek gehad en antibiotica. Na een week was hij er helemaal vanaf. Luceline, bedankt dat je langsgekomen bent, je healing methode heeft zeker ook meegeholpen aan het herstel van mijn hond. Super bedankt!
Wernher

Healing Touch For Animals

Onze jonge hond Chase van 9 maanden kreeg een behandeling Healing Touch. Dit omdat hij heel veel blafte naar alles en iedereen.

Luceline had vooraf een aantal doelen opgeschreven om dat te bereiken met Healing Touch, en een correctie woord voor ons.

Door middel van concentratie en strijk bewegingen (dit wordt op kleine afstand gedaan) werd bepaald waar de blokkade(s) in het energie veld zitten. (chakra`s). Bij Chase werd op zijn kop en laag in de rug een blokkade gevoeld. Door de blokkade op te heffen door middel van strijk bewegingen, kan de energie weer vrij stromen, waardoor de klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Chase was tijdens deze behandeling bijzonder rustig. Ook werden de vooraf gestelde doelen opgelezen naar Chase toe, en op het laatst het correctie woord. Dit woord kunnen we gebruiken wanneer Chase weer ongewenst gedrag vertoond als hij weer veelvuldig blaft.

De behandeling werd met respect gedaan.
Ik vond het een bijzondere ervaring.

Chase was de gehele verdere dag rustig en relax, ook de dagen er na was dat merkbaar.

Adie Meijster

Healing touch voor Murphy!

Onze franse bull Murphy wordt erg nerveus van andere honden. Hij gaat aan de lijn trekken en gaat blaffen.
Na de behandeling van Luceline gaat het beter met hem. Hij is nog steeds alert als er andere honden langs lopen. En bij sommige honden gaat hij weer tekeer. Maar ik krijg nu wel sneller contact met hem zodat ik hem sneller af
kan leiden.
Bij de cursus liep hij in een rechte lijn naar zijn plekje zonder dat hij ging blaffen naar zijn mede-cursisten dus het gaat steeds beter. Maar hij blijft andere honden aan de lijn spannend vinden.
Bettina

In gesprek met kater Mack

Na 10 jaar ging onze Mack ineens mank lopen met li-voor, wilde er totaal niet opstaan en was super zielig.
Dierenarts geweest, röntgenfoto’s gemaakt, bloed geprikt, niks te vinden, dan maar iig pijnstilling mee, deed ook niet veel…..
En toen kwam Luceline met het idee om via een foto met Mack te praten, mag altijd maar had wel me bedenkingen.
Karaktereigenschap klopt> lief en toch ook stoer, muizen vangen doet hij graag, De pijn die hij heeft komt uit z’n schouder en is van het op hoogte naar beneden springen en verkeerd terecht gekomen (ws van de schutting). Ik mag ook idd niet aan z’n schouder zitten, daar liet hij trouwens bij de dierenarts niks van merken, (komt het stoere naar boven). Hij loopt nu weer goed, springt weer en gaat weer achter de muizen aan.
Hij heeft tegen Luceline gezegd dat hij hier een leuk leven heeft met de andere 4 katten. De knuffel na het gesprek heb ik gehad van Mack. Het was een leuke en interessante ervaring.
Patricia van Wingerde

Healing touch voor Plecy

Plecy, mijn cesky terriër wil geen mensen op bezoek: angst, zorgen, veiligheid? Hij blijft blaffen, gaat tekeer, en wil ook wel aanvallen.

De healing touch behandeling van Luceline heeft een positieve uitwerking op hem. Het volgende bezoek verliep veel rustiger. Minder geblaf, korter en hij stopte , was duidelijk minder gestressed , ging zelfs rustig in zijn bench liggen.

Rineke

Dierentolk met Murphy

Onze franse bulldog Murphy is heel lief voor ons maar kan heel lelijk doen
tegen andere honden.
Luceline heeft op afstand contact met hem gezocht. Het blijkt dat hij andere
honden maar eng vindt.
We dachten eerst dat er misschien iets in het pension was gebeurd in de
vakantie. Maar dit was niet het geval. Toch een fijn idee dat hij geen
trauma heeft.
Ook kwam er naar voren dat hij bang is dat we hem in de steek laten. Dit
herkende ik wel. Want als ik niet thuis ben blijft hij alert naar de deur
kijken. Hij is pas ontspannen als ik er weer ben.
Het fijne was dat we onze hond echt herkenden in het verhaal wat Luceline had
opgeschreven.
Bettina

In gesprek met Meneer

Onze hond Meneer kon niet goed met andere honden overweg. Hij is doof en ik had altijd het gevoel dat hij misschien daardoor niet goed snapte hoe hij met andere honden moest omgaan. Luceline bood aan om eens met Meneer te praten. Ik wilde heel graag weten hoe wij hem konden helpen zodat hij zich zekerder zou voelen bij andere honden en hij lekker met ze kon spelen en rennen in plaats van met zijn nekharen overeind en zijn staart tussen zijn benen rond te lopen.
Ook konden we Meneer nooit alleen laten. Zelfs als we thuis alleen maar in een andere kamer waren, was hij al in paniek omdat hij ons niet zag. 
 
Luceline heeft het hele gesprek voor ons uitgetypt. En wij leerden uit het gesprek twee belangrijke dingen: 
 
Meneer wil namelijk helemaal niet spelen en ravotten met andere honden. Hij vindt andere honden niet leuk en wil gewoon lekker alleen met zijn mensen spelen en door andere honden met rust worden gelaten. Dan is hij helemaal tevreden.
 
Ook bleek dat we Meneer het best goed vindt als we hem even alleen laten. Als hij maar weet dat we terugkomen en hij veilig in zijn eigen bench zit, met een doek erover en het deurtje dicht. Vandaar dat we nu gewoon af en toe zelfs wel een paar uur weg kunnen gaan. Doordat hij doof is, hoort hij ons niet thuiskomen natuurlijk, maar wij horen hem altijd heerlijk snurken wanneer we binnenkomen. Dat hadden we vier jaar lang niet durven dromen ??
 
Groetjes en nogmaals bedankt!!
Astrid van Noort

Healing Touch For Animals

 
Diddle mijn lieve mini labradoodle is een paar weken terug zonder enige aanleiding aangevallen door een pitbull. Hier heeft ze een trauma aan over gehouden. Ze is bang geworden voor bijna alle honden. Vooral de wat grotere honden. 
 
Gisteren heeft Luceline aan Diddle Healing Touch for Animals gegeven. Diddle was aan het begin wat onwennig, ze kent Luceline van de hondentraining, maar dit is toch anders. Diddle kwam wat steun bij mij zoeken door tegen mij aan te leunen, hierdoor voelde ik de energie door mijn lichaam stromen. Ik kan me voorstellen dat dit voor Diddle wel even wennen was. Ze zocht een paar keer oogcontact met mij en ik stelde haar gerust dat het goed was. Hierna gaf ze zich eraan over. Op een gegeven ogenblik vielen haar ogen dicht en tegen het einde van de behandeling viel ze heerlijk in slaap. Ze genoot zichtbaar van de behandeling.
 
Vandaag hebben we al succes geboekt tijdens de wandeling. We zijn 2 “grote” onbekende honden tegen gekomen. Diddle kwam veiligheid bij mij zoeken door tussen mijn benen in te komen staan, maar na wat gesnuffel liep ze tussen mijn benen uit. Ze leek het allemaal wel wat spannend te vinden, maar haar nieuwsgierigheid won het. Later kwamen we nog een herder tegen (die we al eerder hadden gezien), Diddle kwam naast mij lopen (maar niet eens tussen mijn benen in), ze snuffelden wat en we liepen weer verder.
 
Dank je wel Luceline voor de trauma healing!
Sonja van der Drift

Hulp voor Pup Pip

Luceline kwam bij ons om onze pup Pip te helpen “negatief” opgeslagen ervaringen los te laten en wat meer te aarden.
Luceline wilde na de begroeting Pip alvast wat druppeltjes olie geven. Pip nam wat afstand, maar Luceline gaf haar de tijd en toen wilde ze toch wel. Pip mocht op de bank tussen Luceline en mij inliggen. Ze was eerst nog wat onrustig maar ging al snel comfortabel liggen. Met haar rug tegen mij aan. 
Ze viel tijdens de behandeling lekker in slaap en toen ze wakker werd en weer wat onrustiger namen we even pauze. Tijd voor een plasje buiten en daarna konden we weer verder. Pip sliep ook het laatste gedeelte van de behandeling.
De behandeling is heel rustig en ontspannen verlopen, Luceline nam de tijd en had volledige concentratie om Pip zo goed mogelijk te helpen. Fijn!
Miranda van der Meer

Beter in balans

Mijn oudere kat heeft chronische alvleesklier ontsteking en ik had Luceline gevraagd of er iets was wat zij voor haar kon doen. De ontsteking kan zij uiteraard niet weghalen maar na de behandeling was mijn kat rustiger en wat meer zichzelf/beter in balans. Ze is best vaak bij de dierenarts geweest en was daar toch wel wat door van slag. Na de behandeling zag ik meer van haar oude gedrag terug. Ze werd zelfs weer wat speelser. Ik ben blij dat we zo toch nog wat voor haar kunnen doen.
Monique