Down

 

  Gegevens van de baas:

  Voornaam*

  Naam*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon*

  Mobiel

  e-mail*


  Gegevens van uw huisdier:  HondKat

  Naam*

  Geboortedatum*


  jjjj-mm-dd

  Ras*


  Geslacht*
  MV

  Gecastreerd*
  JaNee

  Entingen*
  JaNee

  Omgang met andere honden/katten*
  GoedMatigSlecht


  Willen graag een pensionplaats / crecheplaats reserveren voor de volgende periode:

  Brengen*


  jjjj-mm-dd

  Ophalen*


  jjjj-mm-dd


  Het is mogelijk uw hond te laten wassen en/of trimmen tijdens zijn verblijf. U kunt dit hieronder aangeven bij opmerkingen. Voor prijzen van de trimsalon, zie website.
  Algemene voorwaarden

  Inschrijving verplicht u tot betaling. Bij voortijdige beëindiging is er geen restitutie mogelijk. Na inschrijving ontvangt u een uitnodiging per mail.

  Het cursusgeld kunt u voor aanvang van de cursus overmaken op Rabobank rekeningnummer NL 92 RABO 0142 8586 41 ten name van Hondenschool Pijnacker, onder vermelding van de naam van uw hond.

  Oefeningen die gebaseerd zijn op de thuissituatie dienen regelmatig thuis te worden geoefend.

  Vanaf 12 weken dient uw hond te zijn ingeënt tegen hondenziekte, ziekte van Weil, parvo en kennelhoest. Voor katten geldt dat zij moeten zijn ingeënt tegen kennelhoest, kattenziekte en niesziekte. Daarnaast dient uw kat gecastreerd te zijn.

  Voor aanvang van de cursus dient u een WA-verzekering te hebben afgesloten voor uw hond. Hondenschool Pijnacker kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor door uw hond veroorzaakte schade.

  U dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.


  Ik ga akkoord met de hierboven gestelde voorwaarden.  ivm de verscherpte maatregelen kunnen de live lessen in de groep helaas niet doorgaan.

  Wat wel doorgaat is de ontwikkeling van je hond. Hiervoor hebben wij een mooi online lesprogramma gemaakt, zodat we je kunnen blijven helpen met lessen/opvoeding van je pup.

  Iedere week komt er een nieuwe les online. Wil je toch live les, kom dan naar de Drive-Thru deze is iedere vrijdagmiddag en zaterdagochtend geopend voor alle online cursisten.(15 minuten privéles gratis)

  Fijne dag vandaag!

  Download vergiftigings-wijzer


  Vandaag heeft Amor zijn 1e les in detectiewerk gehad bij Judith Strijbos. En wat deed hij het goed! Met zijn 13 weken oud al zo geconcentreerd werken. Wat ben ik trots op mijn topper!😁

  See MoreSee Less

  View on Facebook


  Wij wensen iedereen vanuit ons hotel een gelukkig nieuwjaar🥳 met ons gaat het heel goed en wij genieten van de heerlijke muziek 🤗

  See MoreSee Less

  View on Facebook


  CHOCOLADE! Een gezellige tijd, december, ook al is alles anders, wat niet veranderd is, de grote hoeveelheid chocoladeletters. Kan jij er ook zo van genieten? Maar weet je dat deze lekkernij voor je hond levensgevaarlijk kan zijn? Ik leg het uit in onderstaande infographic. Mocht je meer informatie willen, download dan nu de gratis gifwijzer op onze website: www.pleziervooruwhuisdier.nl voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

  See MoreSee Less

  View on Facebook

  Gecertificeerd Dierentolk