Lieve Amor,

Vandaag is het zaterdag, wij starten rustig op en jij gaat gezellig mee alle dieren verzorgen. Ik heb hier al vroeg de pup socialisatie. Dus daarvoor ben jij lekker bezig geweest zodat jij kan slapen als ik aan het les geven ben. Jij mocht nog even door het hek heen spelen met Juul een bruine Labrador die jij nog nooit gezien had. Jij wilde wel met haar spelen en zat met je poot door het hek heen om toch contact met haar te hebben. Juul vond het in het begin maar spannend.

In de middag kwam Sabrina met Kiki en Nola nog even lang om koffie te drinken. Jij bent best voorzichtig met de kleintjes maar ik hou jou toch echt wel in de gaten dat je niet te lomp doet. Dat is niet altijd met opzet, maar jij groeit natuurlijk zo hard dat jij niet zo doorhebt hoe groot jouw lichaam is. En voordat je het doorhebt heb je Kiki omgeduwd bij het draaien.

Jullie hoofden zijn nu op dezelfde hoogte, dus wat gebeurt er, jij geeft Kiki een lik in haar gezicht. Maar dat vond ze niet zo tof. Daar schrok ze toch wel van. Ik wil ook niet dat jij in gezichten likt, dus ben ik daar wel alert op dat het geen gewoonte wordt.

Ik wil natuurlijk niet dat Kiki bang van jou wordt, dus als ik zie dat jullie elkaar steeds opzoeken en dat Kiki omvergelopen wordt dan sluit ik jou toch maar even op in je ren zodat de meiden weer even gewoon kunnen spelen en lopen.

Jij vindt dat niet altijd leuk als je de ren in moet, maar je gaat wel gewoon met mij mee en gaat dan heerlijk een paar uur liggen slapen.

Ik geef jou nog steeds al je eten in de ren, en ook je waterbak hangt aan de binnenkant van je ren onder de plaat. De rede dat de waterbak onder de plaat hangt is, omdat jij dan niet met je poten in je waterbak kunt gaan staan om boven je ren uit te komen. Dan trap je de waterbak kapot, maar je kan ook leren over je ren heen te komen en dat is nou precies wat ik niet wil. Ook hangt de waterbak hoog zodat jij niet met je poten in de waterbak gaat zitten kledderen. Dus de plaat over een stuk van de ren heeft meerdere voordelen, een veilige plek voor jou, maar dus ook voor de waterbak.